Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Szigetbecse
#107003726
85 millió Ft
Alapterület 145 m2,  720 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Optikai

Részletes leírás

Szigetbecsén újszerű családi ház eladó

SIESSEN, NEHOGY LEMARADJON! TÖKÉLETES OTTHON KÍNÁLATUNKBAN!
Szigetbecse egyik legszebb utcájában újszerű állapotban, igényes, GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ eladó jó méretekkel!!

Az ingatlan 2007-ben épült. Az elmúlt években egy különálló vendégház is megépítésre került, melyben fürdőszoba, konyha és egy hálószoba került kialakításra ( 25 nm lakótér). A vendégház külön mérőóraállással felszerelt, így, ha Ön úgy dönt, hogy bérbe szeretné adni akár lakásként vagy üzlethelyiségként az elszámolás igen egyszerű.

A 120 nm lakótérrel rendelkező ház hangulata magával ragadó, barátságos, családias, élhető terekkel és napfényes. Az építkezés, illetve a karbantartások során csak minőségi anyagok kerültek felhasználásra. Ezért is érezhetjük úgy, mintha új házba lépnénk, és a rezsi számlák pedig bőven az átlag fogyasztás alatt vannak.

A 720 nm területű telek parkosított, szépen rendezett. Kialakítára került kerti sütögető is. A kert öntözése automata öntözőrendszerrel történik. 35 méteres utcafronttal rendelkezik, a telek körbekerített (kis állat barát), elektromos kapu, kovácsoltvas kerítés. A 35 nm-s garázsban jutott hely a mosókonyhának is, itt elektromos garázskapu került beépítésre, illetve a garázs előtt lévő térkövezett résznél még egy fedett kocsibeálló is van.
Az ingatlan mind elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően, akár több generáció számára is élhető és kényelmes otthont biztosít.

Ingatlan elrendezése:
Előszobába érkezünk, ahol beépített szekrények töltik be a tárolás szerepét. A földszinten négy hálószoba egy fürdőszoba található. A ház lelke és középpontja az egy légtérben kialakított étkező- nappali és konyha. Egy légtér, mégis jól és ízlésesen elhatárolva használhatóak. A földszinti részhez két terasz is kapcsolódik. A kert és a ház ékköve a hátsó fedett terasz. Tavalyi évben érte el végleges formáját az elhúzható árnyékolókkal, illetve a térkővel.
Az emeletre kényelmes lépcső vezet egy társalkodóba, ahonnan nyílik az ötödik hálószoba.

A ház fűtése gázcirkó kazánnal megoldott, mely radiátoros hőleadással. Ezen kívül alternatív megoldásként egy kandalló kémény is a rendelkezésünkre áll.
Az ingatlan klimatizált és riasztóval felszerelt.

A településen minden megtalálható, melyre egy család számára szükség lehet.
Kiváló oktatási intézményei a környéken ismertek, még távolabbi településekről is szívesen járatják a gyerekeiket a szülők az itteni intézményekben. Közelben orvosirendelő, posta, üzletek étterem, buszmegálló…

Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, az esztétikus kert, és a jó közlekedés!
Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK, FALUSI CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben is!

Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek.
Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát!

https://partner.ingatlan.com/lazar.hajnalka

Kapcsolat

Lázár Hajnalka

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter